Julbasar 4/12

Den 4:e December är det återigen dags för Vika Scoutkårs Julbasar, i Templet kl. 14.00 – 15.30. Glögg och pepparkakor, kaffe med saffransbröd, lotterier, loppis, försäljning av hembakat mm Välkommen!

5 September – Terminstart och Information om Scouting

Den 5 September startar Höstterminen för Vika Scoutkår. Det är också då vi går upp i avdelningarna och tar också in många helt NYA scouter. I Vika scoutkår kan man börja när man går i Åk 2, och man kan Läs mer »

Valborgsfirande!

Vika Scoutkår håller som vanligt i Vika Kyrkbys Valborgsfirande!   Tipspromenad, tre olika klasser, start i Templet; 17.00-20.30 Brasan tänds med Fackeltåg från kyrkan kl: 21.00 Fikaförsäljning i Templet under kvällen.

Julbasar 6/12

Den 6:e December är det återigen dags för Vika Scoutkårs Julbasar, i Templet kl. 14.00 – 16.00. Glögg och pepparkakor, kaffe med saffransbröd, lotterier, loppis, försäljning av hembakat mm Välkommen!  

Terminstart och Informationsmöte för föräldrar och andra intresserade – 7 September

Den 7 September startar Höstterminen för Vika Scoutkår. Det är också då vi går upp i avdelningarna och tar också in många helt NYA scouter. I Vika scoutkår kan man börja när man går i Åk 2, och man kan Läs mer »

Skogens dag i Rankhyttan – 5 September

Skogens dag är en dag med fokus på skogen och dess många möjligheter, en skogsmässa – i skogen! Kom och träffa vika scoutkår eller titta in hos någon av alla andra utställare!

Valborgsfirande!

Vika Scoutkår håller som vanligt i Vika Kyrkbys Valborgsfirande!   Tipspromenad, tre olika klasser, start i Templet; 17.00-20.30 Brasan tänds med Fackeltåg från kyrkan kl: 21.00

Scoutskjortor köpes!

Har du en scoutskjorta du inte använder längre? Vi vill gärna köpa den om den är i bra skick och i den ”nya” blågröna modellen! Gör någon av de nya scouterna (och miljön!) en tjänst! Vi betalar 100:-/st. Vi är Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »