Templet/Uthyrning

Vår scoutlokal Templet ligger mitt i byn. Här har vi nära till skogen och stora öppna ytor att vara på.

Bokning

Boka gärna i god tid. När är det redan bokat?

Kontakta Anna eller Göran Garmo, som ansvarar för uthyrningen via garmo@telia.com eller 023-77 01 48.

De kan också svara om du har frågor eller funderingar.

Vad kostar det att hyra Templet?

Timme 60 SEK
Dygn 600 SEK

Man kan också hyra enbart bord och/eller stolar.  1 bord + fyra stolar kostar 50 SEK.

Vad är det man kan hyra?

Det är huvudbyggnaden vi hyr ut.  Den är indelad i en stor sal med scen , stor hall, två toaletter och ett kök (med diskmaskin, spis, mikro, vattenkokare, kyl/frys och servis för 50 personer). Fast telefon saknas, men vi har Bredband(Wi-Fi)!

DSC_2159 DSC_2160 DSC_2161 DSC_2162 DSC_2163

Underhållet sköter vi själva i kåren, allt för att hålla kostnaderna nere.

I Templet får max 50 personer vistas samtidigt.

Strax utanför finns även en eldstad med sittplatser.

Eftersom vi själva har aktiviteter på måndagkvällar så kan vi inte hyra ut då, och på fredagkvällarna driver Vika Intresseförening ungdomsgård.

Omgivningen

Vikasjön som är en del av Runn ligger på ett stenkasts avstånd (bokstavligen!) och det gör även Kyrkbytjärn som är känt av fågelskådare i hela Sverige för sitt utbud av fåglar, och även Gramsängsudde som är ett väldigt fint naturreservat.

Vika ligger i princip mitt mellan Falun, Hedemora, Säter och Borlänge.

Historia

Huset byggdes 1897 åt NTO Templet 108 Vika, och är således en gammal godtemplarlokal, därav namnet Templet. Vika Scoutkår tog över fastigheten från Vika IF den 1:a Januari 1998.

Vägbeskrivning

Kolviksvägen 1